Proef de Passie opent elke woensdag, donderdag en vrijdag zijn deuren tussen 13u en 19u en op zaterdag tussen 10u en 18u. Op de proeftafel staan steeds een tiental wijnen die vrij kunnen gedegusteerd worden. Ook voor specifieke vragen over al onze wijnen, wijndomeinen en wijnregio's of over de ideale combinatie tussen wijn en gerecht kan u dan steeds bij ons terecht.

Op afspraak blijft u natuurlijk ook steeds op elk moment bij ons welkom en kan ook elke andere wijn uit ons gamma geproefd worden.

Op zondag 24 september 2017 kan u een selectie van onze biowijnen komen proeven en aankopen op de Wijnbeurs van Commanderij Bellebeek in zaal de Zwaluw in Denderleeuw.

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september en op zondag 1 en maandag 2 oktober 2017 kan u een uitgebreide selectie herfstwijnen vrijblijvend komen ontdekken op het achttiende OpenFlessenWeekend in onze winkel. Van harte welkom !

De eerstvolgende lessen Wijn proeven, een initiatie staan gepland in september en oktober 2017. Meer info : zie Workshops.

De opgedane basiskennis kan u verdiepen in 8 sessies Wijn proeven, het vervolg, de volgende reeks gaat van start in de maand november 2017. Meer info : zie Workshops.

Daarop aansluitend kan u 12 avonden lang op verkenning gaan in Franse en Europese wijnregio's, de volgende reeks hiervan gaat van start in de maand september 2017. Meer info : zie Workshops.

Van verschillende van onze wijnen kan u ook genieten in de volgende restaurants :

Ook in de wijnbars Bar Terroir in Aalst en Convento in Leuven, in de shop/bistro Gusta in Antwerpen kan je enkele van onze wijnen proeven en kopen !