Proef de Passie opent elke woensdag, donderdag en vrijdag zijn deuren tussen 14u en 19u en op zaterdag tussen 14u en 18u. Op de proeftafel staan steeds een tiental wijnen die vrij kunnen gedegusteerd worden. Ook voor specifieke vragen over al onze wijnen, wijndomeinen en wijnregio's of over de ideale combinatie tussen wijn en gerecht kan u dan steeds bij ons terecht.

Op afspraak blijft u natuurlijk ook steeds op elk moment bij ons welkom en kan ook elke andere wijn uit ons gamma geproefd worden.

De eerstvolgende lessen Wijn proeven, een initiatie staan gepland in oktober en november 2019. Meer info : zie Workshops.

De opgedane basiskennis kan u verdiepen in 8 sessies Wijn proeven, het vervolg, de volgende reeks gaat van start in de maand februari 2020. Meer info : zie Workshops.

Daarop aansluitend kan u 12 avonden lang op verkenning gaan in Franse en Europese wijnregio's, de volgende reeks hiervan gaat van start in de maand februari 2020. Meer info : zie Workshops.

Van verschillende van onze wijnen kan u ook genieten in de volgende restaurants :

Ook in de wijnbars Bar Terroir in Aalst en Convento in Leuven, in de shop/bistro Gusta in Antwerpen kan je enkele van onze wijnen proeven en kopen !